GroenLinks Filmhuis: The Biggest Little Farm

Ga samen met GroenLinks naar de film! The Biggest Little Farm is een inspirerend verhaal over het verwezenlijken van je groene dromen.

Cameraman John Chester en zijn vrouw Molly schaffen een stuk grond aan buiten de stad om een duurzame boerderij te beginnen waar ze hun eigen producten kunnen verbouwen. Het dorre land wordt volgens een ingenieus systeem verbouwd en met de komst van varkens, eenden en kippen wordt hun droom langzaam werkelijkheid. Ze worden geconfronteerd met weerbarstige natuurverschijnselen, maar ontdekken ook dat de kracht van de natuur de remedie kan zijn bij het bestrijden van diverse plagen, waardoor pesticiden overbodig zijn. Planten en dieren worden fenomenaal in beeld gebracht in deze prijswinnende film.

Een klimaatdocu met een optimistische boodschap. Dat sluit helemaal aan bij onze idealen! Is dit ook wat voor jou? Kijk gezellig mee! Na afloop praten we nog even na met een drankje erbij.

Entree: niet-leden: 7,50 euro, leden: 5,- euro, kinderen t/m 14 jaar 5,- euro. Graag contant afrekenen. 

The Biggest Little Farm is geschikt voor kinderen van 9 jaar of ouder.

Binnenlopen mag, maar wil je zeker zijn van een plaats? Meld je dan aan bij fractiemedewerker Judith van Dijk: j.vandijk@groenlinkszwolle.nl

Locatie

Blijmarkt 25
Filmtheater Fraterhuis
Nederland
John Chester: “De planeet waarop we ­leven, zal niet sterven. Wat op het spel staat is de leefbaarheid van die planeet voor ons mensen. Wat wij op de boerderij zagen, is de enorme veerkracht en zelfhelende potentie van de natuur. Dat is enorm hoopvol en het is echt.”
YouTube video