Ledenactiviteit: Midzomer Blind Date

We gaan naar buiten! We vormen groepjes en maken een wandeling door de stad. Elke groep krijgt verschillende onderwerpen om te bespreken, en een bijpassende wandeling. Een uitstekende gelegenheid om mensen binnen GroenLinks (beter) te leren kennen en de sfeer te proeven. En natuurlijk om in gesprek te gaan over sociale en groene thema's! 

Uiteraard vindt deze activiteit plaats met in achtneming van alle RIVM-maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Om 19:30 verzamelen we onder het provinciehuis, in de passage richting Wezenlandenpark. Ter plekke maken we groepjes van vier mensen, die twee aan twee met genoeg onderlinge afstand vertrekken

Elke vijf minuten vertrekt er een groep voor een bijzondere wandeling door de stad. Je komt onderweg een aantal mensen tegen. Wie dat zijn? Tja... het is natuurlijk wel een Blind Date! Dus dat zie je vanzelf. Om het gesprek lekker te laten lopen geven we jullie ook nog wat prikkelende vragen of stellingen mee. Zo vliegt het wandeluurtje voorbij!

Na afloop kun je nog even napraten in de ruimte tuin van het provinciehuis.

Lijkt het jou leuk om GroenLinks(ers) beter te leren kennen? Wil jij gezellig meewandelen? Dan zien we je heel graag op midzomer voor deze Blind Date! Je hoeft (nog) een lid te zijn. 

Over de veiligheid, gezien de maatregelen rondom corona: We komen maar met een beperkt aantal mensen samen bij het provinciehuis. Zodra een groepje compleet is, vertrekt 'ie. De wandelingen zijn erop ingericht dat men gemakkelijk onderling 1,5 meter afstand kan houden. 

 

Is wandelen voor jou niet (goed) mogelijk en heb je wel zin om met andere GroenLinksers van gedachten te wisselen, of heb je vragen over de activiteit? Neem contact op met Anne Marth van de activiteitencommissie: a.m.kuilder@gmail.com. Dan vinden we er iets op. Want we hebben je er graag bij.