Het zijn turbulente tijden. Wereldwijd zien we de effecten van klimaatverandering en het grote verschil tussen arm en rijk. Je zou er moedeloos van kunnen worden. Maar samen zetten we onze schouders er onder, en ook in 2023 zetten we ons weer in voor een duurzame en rechtvaardige samenleving. Want het kán gewoon. Om onze idealen na te streven zullen we ook komend jaar regelmatig activiteiten organiseren. Samenkomen met gelijkgestemden levert nieuwe kennis, hoop en inspiratie op!

Op donderdag 12 januari hebben we de eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar: een nieuwjaarsborrel voor alle Zwolse leden en geïnteresseerden. Kom gezellig langs, en voel je vrij een introducee mee te nemen. We zien elkaar vanaf 20:00 in Bistro De Stadshoeve.

Allerlei Nederlands- en Engelstalige boeken over sociale en duurzame onderwerpen

Boek-uitleen

Om nieuwe ideeën op te doen en kennis te delen kun je op deze avond ook boeken lenen van een ander, en zelf je leestips uitlenen. Wat is jouw beste GroenLinks-minded boek? Neem hem mee en leen hem uit als je wilt. We zorgen sowieso voor een ruim aanbod en een handig administratiesysteem zodat ieder boek in de loop van de tijd weer netjes terugkomt. Neus lekker rond en leen een of meer inspirerende boeken!

Praktische informatie

Vanaf 20:00 ben je van harte welkom bij De Stadshoeve in Stadshagen. Adres: Arendshorstlaan 23. De borrel is helemaal veganistisch. De Stadshoeve is volledig rolstoeltoegankelijk.

Wil je graag samen met een ander heen en/of terug fietsen, dan kun je in onze 'koffiemachineapp' (een appgroep vol Zwolse GroenLinksers) een samenfietsafspraak maken. Lid worden van de appgroep kan hier: https://chat.whatsapp.com/HxagyYz0khz1UvQOXdXpzm Heb je een lift met de auto nodig, dan kun je dat daar ook in de groep gooien.