Voorlichtingsavond programma- en kandidatencommissie

Heb jij ideeën over wat er in het verkiezingsprogramma van GroenLinks Zwolle moet staan? Of wil jij er mede voor zorgen dat we een diverse lijst krijgen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022?

 

Meld je dan aan voor deze voorlichtingsavond over de programmacommissie en kandidatencommissie. We gaan een goed beeld geven van het werk van deze commissies en jij kunt al je vragen stellen. Zo kun jij beslissen of jij in een van deze commissies wilt plaatsnemen.

Over de programmacommissie

Vier tot zes leden van GroenLinks vormen de programmacommissie. De commissieleden gaan in gesprek met raadsleden, wethouders, werkgroep- en zwermdeelnemers, deskundigen en de GroenLinks Zwolle-leden. Op basis hiervan schrijven zij een concept-programma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. De leden stellen het programma uiteindelijk vast op de ALV in het najaar van 2021.

 

 

Over de kandidatencommissie

Vijf tot zes leden van GroenLinks vormen de kandidatencommissie. De commissieleden gaan op zoek naar talentvolle leden en motiveren hen om zich verkiesbaar te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Ze voeren gesprekken met alle mogelijke kandidaten. Doel is om tot een diverse lijst te komen, met ervaren en talentvolle mogelijke raadsleden. In het najaar van 2021 dragen zij een concept-kandidatenlijst voor, waarover al onze leden kunnen stemmen.

 

Meld je aan

Wil je deze voorlichtingsbijeenkomst bijwonen? Meld je dan aan via bestuur@groenlinkszwolle.nl. Zet in de mail of je interesse hebt voor de kandidatencommissie of de programmacommissie. Wil je ook in je mail zetten of je op 19 augustus of 25 augustus komt?