Vrienden van de Herberg Kerstdiner

De Vrienden van de Herberg organiseren jaarlijks een kerstdiner in de WRZV Hallen voor mensen met een minimum inkomen en voor iedereen die behoefte heeft aan een gezellige kerstavond. Wij helpen die avond graag mee. Jij ook?

Het kerstdiner is een initiatief vanuit de Vrienden van de Herberg en we willen met dit initiatief, zoals alle andere jaren, de mensen die moeilijk kunnen rondkomen of in een kwetsbare positie verkeren een warme, leuke en gezellige kerstavond aanbieden. De opening van deze avond wordt verricht door Minister van Onderwijs Arie Slob en Wethouder Rene de Heer.

In de warme en tot een gezellige kerststal omgebouwde WRZV hallen wordt voor liefst 500 gasten de tafel gedekt. De gasten worden aan tafel geserveerd en bediend door zo'n 100 vrijwilligers, die zich ieder jaar belangeloos inzetten om de gasten een fantastische kerstavond te bezorgen. Het menu bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht (lopend buffet) en dessert.

Ook een handje meehelpen bij de voorbereiding of op de avond zelf? Stuur je aanmelding naar ons raadslid Norman Finies: n.finies@groenlinkszwolle.nl

Het kerstdiner begint om 18:00 uur en wordt gehouden in de WRZV Hallen, Buitengasthuisstraat 8, te Zwolle. De zaal is open vanaf 17:00 uur.

Locatie

WRZV hallen
Nederland