Het was een jaar met mooie groene en linkse acties van onze wethouders en fractie. Maar ook van een bijna volledige vernieuwing van ons bestuur. En natuurlijk hadden we ook nog Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen!

We sluiten het jaar samen af met een feestelijke achtertuinborrel voor alle Zwolse leden en geïnteresseerden. Kom gezellig langs, en voel je vrij een introducé mee te nemen. Geniet samen van een zomers drankje en livemuziek.

Vanaf 20:00 ben je van harte welkom. Adres: Ten Oeverstraat 24. De borrel is helemaal veganistisch. Aanmelden is niet nodig. Heb je assistentie nodig of kunnen we iets anders voor je betekenen, mail naar bestuur@groenlinkszwolle.nl.

Leen een boek voor de zomer

Om nieuwe ideeën op te doen en kennis te delen kun je op deze avond ook boeken lenen van een ander, en zelf je leestips uitlenen. Wat is jouw beste GroenLinks-minded boek? Neem hem mee en leen hem uit als je wilt. We zorgen sowieso voor een ruim aanbod en een handig administratiesysteem zodat ieder boek in de loop van de tijd weer netjes terugkomt. Neus lekker rond en leen een of meer inspirerende boeken!

Allerlei Nederlands- en Engelstalige boeken over sociale en duurzame onderwerpen