In Zwolle Zoomt In neemt muzikant, ondernemer en podcasthost Neal Nieuwenkamp je mee langs de verschillende groene en linkse thema’s die er spelen in de stad. Zo hoef je nooit meer iets te missen.

Elke aflevering gaat Neal in gesprek met een andere, interessante Zwollenaar die zich inzet voor een sociale, groene en duurzame stad. “Ik wil het mensen graag makkelijk maken om up-to-date te blijven, zodat ze niets in Zwolle hoeven te missen”, aldus Neal. “Het is een eer om met steun van GroenLinks Zwolle deze podcast te maken”.

Ook andere onderwerpen komen aan bod in Zwolle Zoomt In. Zo zoekt Neal samen met bekende Zwollenaren antwoord op de vragen: Hoe groen is Zwolle? Hoe toegankelijk is onze stad? En wat kunnen we doen om armoede in Zwolle te bestrijden? Ook staan er afleveringen gepland in het kader van Duurzame Dinsdag, Wereld Alfabetiseringsdag en Wereldmeisjesdag. “Maar wie mijn gasten zijn houd ik nog even geheim”, lacht Neal, “Luister daarvoor vanaf september elke dinsdag naar Zwolle Zoomt In”.  

De officiële release van Zwolle Zoomt In is op dinsdag 7 september. Elke aflevering duurt dertig minuten. Je vindt de podcast onder meer op Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. Je kunt je abonneren op Zwolle Zoomt In via jouw favoriete podcastkanaal: anchor.fm/zwollezoomtin. En neem ook regelmatig een kijkje achter de schermen van de podcast via Instagram: @zwollezoomtin.