Een delegatie van de Grünen uit Lünen naar Zwolle om samen met GroenLinks een nieuwe herdenkingsboom voor het partnerschap tussen Zwolle en Lünen op het Van Nahuysplein te planten.

De oude herdenkingsboom was zodanig aangetast dat deze niet meer te redden bleek. Iedereen is van harte welkom om aan te sluiten bij het planten van de nieuwe boom. Het planten vindt om 16.00 uur plaats. Aansluitend is er een borrel bij WannaWaffle in de Sassenstraat.

De Duitse gasten komen rond kwart over twaalf aan op het station waarna ze een rondleiding van enkele Zwolse fractieleden krijgen over de Spoorzone. Vervolgens spreken beide partijen in het fractiehuis over de stand van zaken in hun respectievelijke thuissteden en over de stedenband. Na het planten van de boom en de borrel vertrekken de gasten tegen zeven uur weer naar Lünen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om het planten van de boom en de borrel bij te wonen. Hiervoor hoeft men zich niet speciaal aan te melden. Diegenen die met de eerste twee onderdelen, de rondleiding langs de Spoorzone en het gesprek in het fractiehuis, mee willen doen, kunnen dat melden via info@groenlinkszwolle.nl