Riemer staat voor participatie van inwoners en wil werken aan een doe-mee-democratie. Met zijn inbreng wil hij ervoor zorgen dat de Zwolse wijken de meest groene en circulaire van Nederland worden.

"De afgelopen jaren ben ik met mijn politiewerk in elke wijk van Zwolle geweest. Ik heb met veel mensen gesproken die in de politiek vertrouwen zijn verloren. En die merken dat mensen in Zwolle steeds verder van elkaar af zijn komen te staan, door toenemende verschillen op het gebied van wonen, inkomen en kansen in onze gemeente. Dat zijn terechte zorgen.

Ik wil inwoners van Zwolle laten zien dat GroenLinks er ook voor hen is. Politieke keuzes in de gemeenteraad maken het verschil voor veel mensen. Of er meer gelijkheid komt, meer aandacht komt voor zwakkeren, voor solidariteit en een leefbare en duurzame woonomgeving. De komende jaren zet in mij in voor belangrijke thema’s: wonen, toerisme, economie & innovatie, sport en het versterken van samenwerking in IJsselland. In de gemeente Zwolle komt wat mij betreft ruimte voor alle inwoners om te groeien binnen de groenste en meest solidaire gemeente van Nederland!"